Lørdag den 3. marts 2018 slog Billigblomst dørene op til en stor ny butik i Aalborg. Den første Billigblomst uden for Aarhus.

Billigblomst citrustræer
Billigblomst i Aalborg har en fin afdeling med et væld af forskellige citrustræer. Fotos: Ole Jespersen.

Egentlig er vi sjældent til køtilbud og er ikke dem, der løber andre over ende for at nå frem til et eller andet knaldtilbud. Men vi har fulgt med i opbygningen af den nye Billigblomst i Aalborg, og nysgerrigheden var alligevel for stor til, at vi kunne sidde hjemme, da butikken skulle åbne 😉

Lørdag formiddag kørte vi så ud for at se den nye butik, der er opført i City Syd – som nærmeste nabo til Plantorama. Der er ingen tvivl om, at det vil give Plantorama en alvorlig konkurrence. Men fra kundernes synsvinkel gør det heller ikke noget, for Plantorama ligger på mange områder i den endda meget dyre ende.

Afskårne blomster i Billigblomst
Stor afdeling med afskårne blomster i Billigblomst.

Den nye butik rummer et indendørs havecenter på 6.000 kvadratmeter samt et udendørs areal på 3.000 kvadratmeter med fokus på haveplanter. På grund af vinter og frostvejr var det udendørs areal ikke færdigt til åbningen, men så kan vi kun glæde os til at se, hvordan det kommer til at tage sig ud.

Som i Aarhus har Billigblomst i Aalborg et meget stort udvalg af krukker, en afdeling med afskårne blomster og en afdeling med frisk frugt. Det hele til rigtig gode priser. Fx gav vi 69,95 for et bundt med 50 flotte og meget friske tulipaner. Og så er der selvfølgelig selve havecenteret med et stort udvalg af træer, buske, løgvækster, udplantningsplanter, urtepotter, haveredskaber, så- og spiregrej mv.

Stort udvalg af blomsterløg og knolde
Stort udvalg af blomsterløg og knolde.

Naturligvis var der til åbningen et væld af gode tilbud. Vi lod os da friste af det store udvalg af Dahliaknolde og blomsterløg til kun 10 kr. pr. pose.

Der var rigtigt mange mennesker til åbningen, og vi måtte stå en lille halv time i kø. Men hvad gjorde det, når man kunne få grillpølser og sodavand i ventetiden 🙂

Velkommen til Billigblomst i Aalborg, så behøver vi ikke køre til Aarhus.

Stor afdeling med krukker i Billigblomst
Billigblomst i Aalborg har et stort udvalg med krukker.
Udendørs område ved Billigblomst
På grund af vinteren var det udendørs område ved Billigblomst ikke færdigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *