Med dette første indlæg byder vi dig velkommen til denne nye blog og hjemmeside Havefokus.dk, hvor vi vil dele lidt om vores store passion for have og haveliv. Vi vil sætte fokus på de oplevelser, vi har i forbindelse med hus og have.

‘Vi’ er Lene og og Ole Jespersen, som bor i Aalborg. Vi har hus og en dejlig lille have, som vi hygger os rigtig meget med. Huset er fra 1944, og blandt andet i form af høje hække og enkelte høje træer i baggrunden bærer haven præg af at være en ældre have. Vi er rigtig glade for denne indramning, som giver læ og en ugenert have i et villakvarter.

Også hos os er haven i evig forandring – og græsplænen bliver år for år mindre og mindre;-) Der er næsten intet tilbage af den ‘gamle’ have, som var meget misligholdt, da vi for mere end 20 år siden overtog matriklen.  Vi har en alsidig have med ‘lidt af hvert’.

Jeg vil ikke sige, at vi har en egentlig plantesamlerhave, men vi synes, det er sjovt og interessant at prøve nye sorter og finde usædvanlige planter. Det gør vi både i ind- og udland. En lille samling på 60-70 forskellige Tiarella, Heuchera og Heucherella er det dog blevet til. Dem synes vi især om på grund af det meget varierede og næsten stedsegrønne løv.

Vi glæder os til at dele noget af vores havepassion med læserne.  Håber, du vil tage godt imod Havefokus.dk.

De bedste hilsner
Lene og Ole

 

2 kommentarer til “Velkommen til vores nye blog om have og haveliv

 1. Lisbeths Haveblog siger:

  Hej med jer – forsinket velkommen til blogland. Jeg er selv relativt ny, men synes, det er meget inspirerende at ‘møde’ andre haveglade. Fin og overskuelig blog, I har lavet 😉
  Mange hilsener, Lisbeth

  • Ole Jespersen siger:

   Hej Lisbeth. Tak skal du have. Vi har prøvet at gøre den let tilgængelig og overskuelig.
   Bedste hilsner
   Lene og Ole

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *